085-8228325 info@ccrlemmer.nl

Een betrouwbare partner die uw (Laika) camper onderhoud en de garantie goed regelt is belangrijk. Bij CCR Lemmer kunt u hiervoor terecht. Wij zijn gecertificeerd door Bovag en RDW en hebben al vele klanten kunnen ontzorgen bij het onderhouden van hun camper. Voor oudere campers is CCR Lemmer dealer van de Premium Durabull dakafwerking,  een unieke methode om het dak van uw camper hagel- en lekkagevrij te maken en te houden. Het vervangen van  kitranden behoord dan ook tot het verleden.  De CCR Lemmer visie; wij willen niet alleen ontzorgen maar ook beschermen tegen onnodige kosten en groot vakantie ongemak.

Laat u dus niet onaangenaam verrassen met bijvoorbeeld een defect aan uw camper, want dit is natuurlijk niet gewenst op uw vakantie.

Bij CCR Lemmer hebben wij verschillende soorten onderhoudsbeurten. Zo kunnen wij uw camper een basis beurt, volledige beurt of seizoensonderhoud beurt geven.

Basis camper onderhoud

Bij de basis beurt via de Bovag norm wordt de basis van de camper gecontroleerd en onderhouden. Het onderstel, de remmen, schokdempers, banden, uitdraaisteunen, lichten voor het verkeer, gasinstallatie en lagers worden bij de onderstel beurt gecontroleerd en onderhouden. Deze beurt is aan te raden wanneer er korte tijd geleden uw camper een grondige onderhoudsbeurt heeft gehad en bespaart u in de kosten.

Tot in de puntjes

De volledige beurt via de Bovag is een nog grondigere controle en onderhoudsbeurt. Naast alle genoemde zaken bij de basis beurt wordt hier ook het elektrische systeem en de apparatuur in uw camper gecontroleerd. Ook wordt er een vochtmeting uitgevoerd en worden de remmen getest.

Voor na de vakantie

Een seizoensbeurt is verstandig om te doen nadat u terugbent van vakantie en de camper weer terug de stalling ingaat. Deze beurt zorgt ervoor dat u de volgende vakantie gegarandeerd bent van een goede camper!

Na de beurt

U krijgt een onderhoudsrapport mee na het uitvoeren van een beurt als bewijs dat uw camper op alle inspectiepunten voldoet aan de eisen. De camper wordt tevens voorzien van een Bovag keuringssticker.

Camper onderhoud kunt u bij veel bedrijven laten doen, maar de kostbare opbouw, daar zijn de monteurs van Camper Caravan Repair Lemmer de beste van Friesland in. Onze mensen hebben jarenlange ervaring met werkzaamheden aan campers met vochtproblemen, hagelschade en beschadigde wandplaten. Ze kennen alle specifieke aandachtspunten om uw camper in goede conditie te houden zodat u zorgeloos kunt genieten. Vaak kan met een simpele aanpassingen aan de opbouw, problemen en een kostbare reparatie voorkomen worden. Deze kennis is bij ons bedrijf aanwezig.

Is uw camper toe aan onderhoud? Als u vragen heeft, kunt u altijd bellen op 0514 – 533 523, of kom langs bij onze vestiging!