085-8228325 info@ccrlemmer.nl

Een betrouwbare partner die uw caravan onderhoud goed regelt is belangrijk. Bij Camper en Caravan Repair Lemmer kunt u hiervoor terecht. Wij zijn gecertificeerd bij de Bovag en hebben al vele klanten kunnen ontzorgen van het onderhouden van de caravan. Wij hebben bijvoorbeeld een unieke methode om het dak van uw caravan hagelvrij te maken. Dit bespaart u dat u vaak de kitranden moet vervangen. Naast deze methode is dat ook de visie van ons bedrijf, wij willen u niet alleen ontzorgen maar ook besparen van onnodige kosten.

Laat u dus niet onaangenaam verrassen met bijvoorbeeld een defect aan uw caravan, want dit is natuurlijk niet gewenst op uw vakantie.

Bij Camper en Caravan Repair Lemmer hebben wij verschillende soorten onderhoudsbeurten. Zo kunnen wij uw caravan een basis beurt, volledige beurt of seizoensonderhoud beurt geven.

Basis caravan onderhoud

Bij de basis beurt via de Bovag norm wordt de basis van de caravan gecontroleerd en onderhouden. Het onderstel, de remmen, schokdempers, banden, uitdraaisteunen, lichten voor het verkeer, gasinstallatie en lagers worden bij de onderstelbeurt gecontroleerd en onderhouden. Deze beurt is aan te raden wanneer er korte tijd geleden uw caravan een grondige onderhoudsbeurt heeft gehad en bespaart u in de kosten.

Tot in de puntjes

De volledige beurt via de Bovag is een nog grondigere controle en onderhoudsbeurt. Naast alle genoemde zaken bij de basis beurt wordt hier ook het elektrische systeem en de apparatuur in uw caravan gecontroleerd. Ook wordt er een vochtmeting uitgevoerd en worden de remmen getest.

Voor na de vakantie

Een seizoensbeurt is verstandig om te doen nadat u terugbent van vakantie en de caravan weer terug de stalling ingaat. Deze beurt zorgt ervoor dat u de volgende vakantie gegarandeerd bent van een goede caravan!

Na de beurt

U krijgt een onderhoudsrapport mee na het uitvoeren van een beurt als bewijs dat uw caravan op alle inspectiepunten voldoet aan de eisen. De caravan wordt tevens voorzien van een Bovag keuringssticker.

Is uw caravan toe aan onderhoud?
Als u vragen heeft, kunt u altijd bellen op 0514 – 533 523, of kom langs bij onze vestiging!