085-8228325 info@ccrlemmer.nl

Een betrouwbaar bedrijf voor het onderhoud en reparatie van uw camper, dat is wat u van ons kunt verwachten. Na de uitgebreide Bovag onderhoudsbeurt bij Camper en Caravan Repair Lemmer kunt u weerveilig op reis.

Laat u dus niet onaangenaam verrassen met bijvoorbeeld een defect aan uw camper. Helaas zijn een klapband als gevolg van veroudering of onvoldoende remvermogen met scharen tot gevolg steeds vaker voorkomende problemen. De ANWB ziet helaas een sterke toename van de hulpvraag bij de alarmcentrale.

De reparatie in het buitenland zijn kostbaar en kosten ook vakantieplezier en dagen oponthoud.

Camper onderhoud wordt onderschat, het is een specialisme en vereist regelmatige bijscholing en een gespecialiseerde bedrijfsinrichting. Bij Camper en Camper Repair Lemmer kunt u hiervoor terecht. Onze bedrijfsinrichting is ingericht met de nieuwste apparatuur en wordt jaarlijks door de Dekra gekeurd.

Ons bedrijf is aangesloten bij de Bovag en is RDW erkend. Wij hebben al vele klanten kunnen ontzorgen op het gebied van het onderhouden en (aankoop)keuring van de camper. Ook preventieve maatregelen die de levensduur van uw camper verlengen bieden wij aan, zoals een hagelwerende en lekvrije dak- en wand afwerking. Onze visie is, wij willen u niet alleen ontzorgen maar ook onnodige kosten besparen.

Bij Camper en Caravan Repair Lemmer hebben wij verschillende soorten onderhoudsbeurten. Zo kunnen wij uw camper een basis beurt, volledige beurt of seizoens onderhoudsbeurt geven.

Als u vragen heeft, kunt u altijd bellen op 0514 – 533 523, of kom langs bij onze vestiging!

 

BOVAG Basis

Veiligheidsinspectie met meer dan 100 controlepunten van de opbouw & onderstel

€ 250

BOVAG Uitgebreid

Basis keuring uitgebreid met visuele inspectie remtrommels & schijven, vochttest dakdeel, opbouw en meer dan 100 controlepunten van de opbouw & onderstel 

€ 300

Bij de basis beurt via de Bovag norm wordt de basis van de caravan gecontroleerd en onderhouden. Het onderstel, de remmen, schokdempers, banden, uitdraaisteunen, lichten voor het verkeer, gasinstallatie en lagers worden bij de onderstelbeurt gecontroleerd en onderhouden. Deze beurt is aan te raden wanneer er korte tijd geleden uw caravan een grondige onderhoudsbeurt heeft gehad en bespaart u in de kosten.

* Meerprijs Gaskeuring G607 met het logboek in combinatie met keuring
Herkeuring G607 met sticker 2021, exclusief logboek                                                                        €   35.00
Onderzoek naar de staat en aanleg van de gasinstallatie eerste keuring met logboek         €   65.00

Tot in de puntjes

De volledige beurt via de Bovag is een nog grondigere controle en onderhoudsbeurt. Naast alle genoemde zaken bij de basis beurt wordt hier ook het elektrische systeem en de apparatuur in uw caravan gecontroleerd. Ook wordt er een vochtmeting uitgevoerd en worden de remmen getest.

Als u vragen heeft over de pakketten of wilt u uw caravan keuring afnemen? Bel ons op 0514 – 533 523 of mail naar service@campercaravanrepairlemmer.nl of kom langs bij onze vestiging!