085-8228325 info@ccrlemmer.nl

Een betrouwbaar bedrijf voor het onderhoud en reparatie van uw caravan, dat is wat u van ons kunt verwachten. Na de uitgebreide Bovag onderhoudsbeurt bij Camper en Caravan Repair Lemmer kunt u weerveilig op reis.

Laat u dus niet onaangenaam verrassen met bijvoorbeeld een defect aan uw caravan. Helaas zijn een klapband als gevolg van veroudering of onvoldoende remvermogen met scharen tot gevolg steeds vaker voorkomende problemen. De ANWB ziet helaas een sterke toename van de hulpvraag bij de alarmcentrale.

De reparatie in het buitenland zijn kostbaar en kosten ook vakantieplezier en dagen oponthoud.

Caravan onderhoud wordt onderschat, het is een specialisme en vereist regelmatige bijscholing en een gespecialiseerde bedrijfsinrichting. Bij Camper en Caravan Repair Lemmer kunt u hiervoor terecht. Onze bedrijfsinrichting is ingericht met de nieuwste apparatuur en wordt jaarlijks door de Dekra gekeurd.

Ons bedrijf is aangesloten bij de Bovag en is RDW erkend. Wij hebben al vele klanten kunnen ontzorgen op het gebied van het onderhouden en (aankoop)keuring van de caravan. Ook preventieve maatregelen die de levensduur van uw caravan verlengen bieden wij aan, zoals een hagelwerende en lekvrije dak- en wand afwerking. Onze visie is, wij willen u niet alleen ontzorgen maar ook onnodige kosten besparen.

Bij Camper en Caravan Repair Lemmer hebben wij verschillende soorten onderhoudsbeurten. Zo kunnen wij uw caravan een basis beurt, volledige beurt of seizoens onderhoudsbeurt geven.

BOVAG Voordeel

Remmentest met de oploopsimulator en schriftelijk rapport. De banden en koppeling worden getest op de nieuwste remmentestbank. Het geeft dus een eerste indruk over de remcapaciteit van de caravan. Tijd, ongeveer 20 minuten.

€ 30

BOVAG Basis

Als de voordeel maar met gas- en verlichtingsinspectie opbouw een complete keuring. Met schriftelijk rapport en advies. Omdat uw caravan grondig wordt gecontroleerd is er dus wat meer tijd nodig. U kunt hierbij denken aan ongeveer 2.5 uur.

€ 185

BOVAG Uitgebreid

Als de basiskeuring met visuele inspectie remtrommels en ophanging, vochttest dakdeel en opbouw, reiniging van de kachel. Geadviseerd voor caravans ouder dan 6 jaar. Vastzittende remdelen. Veroorzaken overmatige slijtage en beschadiging van de remtrommel. Met schriftelijk rapport en advies.  3,5 uur

€ 235

Bij de basis beurt via de Bovag norm wordt de basis van de caravan gecontroleerd en onderhouden. Het onderstel, de remmen, schokdempers, banden, uitdraaisteunen, lichten voor het verkeer, gasinstallatie en lagers worden bij de onderstelbeurt gecontroleerd en onderhouden. Deze beurt is aan te raden wanneer er korte tijd geleden uw caravan een grondige onderhoudsbeurt heeft gehad en bespaart u in de kosten.

Tot in de puntjes

De volledige beurt via de Bovag is een nog grondigere controle en onderhoudsbeurt. Naast alle genoemde zaken bij de basis beurt wordt hier ook het elektrische systeem en de apparatuur in uw caravan gecontroleerd. Ook wordt er een vochtmeting uitgevoerd en worden de remmen getest.

Als u vragen heeft over de pakketten of wilt u uw caravan keuring afnemen? U kunt bellen op 0514 – 533 523, of kom langs bij onze vestiging!