085-8228325 info@ccrlemmer.nl

Een betrouwbaar bedrijf voor het onderhoud en reparatie van uw camper of caravan, dat is wat u van ons kunt verwachten. Na de uitgebreide Bovag gaskeuring bij Camper en Caravan Repair Lemmer kunt u weerveilig op reis.

Ons bedrijf is aangesloten bij de Bovag en is RDW erkend. Wij hebben al vele klanten kunnen ontzorgen op het gebied van het onderhouden en (aankoop)keuring van de caravan. Ook preventieve maatregelen die de levensduur van uw caravan verlengen bieden wij aan, zoals een hagelwerende en lekvrije dak- en wand afwerking. Onze visie is, wij willen u niet alleen ontzorgen maar ook onnodige kosten besparen.

Bovag Gaskeuring G607 inspectie

Herkeuring van camper of caravan voorzien van een G607 logboek

€85,-

Bovag Gaskeuring G607 Inspectie, herkeruing of eerste keuring met logboek & Sticker

Keuring voor het G607 logboek, onderzoek naar de staat en aanleg van de gasinstallatie. Na goedkeuring het logboek en de sticker

€ 150

Bij de basis beurt via de Bovag norm wordt de basis van de caravan gecontroleerd en onderhouden. Het onderstel, de remmen, schokdempers, banden, uitdraaisteunen, lichten voor het verkeer, gasinstallatie en lagers worden bij de onderstelbeurt gecontroleerd en onderhouden. Deze beurt is aan te raden wanneer er korte tijd geleden uw caravan een grondige onderhoudsbeurt heeft gehad en bespaart u in de kosten.

Gas Keuring G607 tot in de puntjes

De volledige beurt via de Bovag is een nog grondigere gas keuring g607 en onderhoudsbeurt. Naast alle genoemde zaken bij de basis beurt wordt hier ook het elektrische systeem en de apparatuur in uw caravan gecontroleerd. Ook wordt er een vochtmeting uitgevoerd en worden de remmen getest.

Als u vragen heeft over de pakketten of wilt u uw gas keuring g607 afnemen, kunt u altijd bellen op 0514 – 533 523, of kom langs bij onze vestiging!